Hart voor de Achterhoek 2018

1110221 1 HvdA banner website 330x450  

Het Lochems Mannenkoor doet ook dit jaar mee aan de actie van de Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek.

Iedereen die op 1 april 2018 lid is van de Rabobank mag van 22 mei t/m 6 juni stemmen op zijn of haar favoriete vereniging(en) via www.rabobank.nl-noa.

Elk lid krijgt 5 stemmen waarvan er maximaal 2 op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht. Dus bijvoorbeeld twee stemmen op het Lochems Mannenkoor en drie stemmen op andere verenigingen.          

Vriendenpraatje april 2018

Vriendenpraatje voorjaar

5 mei 2018 Bevrijdingsconcert

Op 5 mei 2018 presenteert het Lochems Mannenkoor het traditionele Bevrijdingsconcert, deze keer in samenwerking met het trio Sonare, bestaande uit Dewi (sopraan), Andor (vleugel) en Papillon (viool) Boddeke. 

Op het programma staan onder andere diverse nummers uit bekende musicals, zoals Chess, les Misérables, Man of la Mancha en Sweet Charity.

Ook zingen we een Bevrijdingsmedley, waarbij het publiek uit volle borst de bekende melodieën kan meezingen.

We hopen weer op een grote opkomst!

 

bevrijdingsconcert poster 2018 1        Trio Sonare 

 

 

Tank & Schenk actie benzinestation Peut

Sinds begin maart 2018 is het benzinestation aan de Tramstraat 56 van eigenaar veranderd.

Het station draagt nu de naam "Peut".

Voor verenigingen heeft Peut een aantrekkelijke actie ontwikkeld. Van ieder getankte liter benzine of diesel wordt 1 eurocent geschonken aan een van de deelnemende verenigingen. De klant bepaalt, bij het afrekenen in de shop, zelf aan welke vereniging hij/zij het bedrag wil schenken.

Het Lochems Mannenkoor is een van de deelnemende verenigingen.

Warm aanbevolen!

01-05-05-2015 (62)
Gerard Wesselink
Solo
IMG 8911
Wie is dit
IMG 8855
Solo 2

Toegang tot het Ledenportaal

Uw privacy

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, maar alleen om de navigatie en bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browserinstellingen.

E-mailadressen

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend e-mail adressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. Wij gebruiken een e-mail adres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven en voor zover daarvoor ook toestemming is verleend. Deze toestemming is te allen tijde weer in te trekken via onze site of door dit op een andere wijze aan ons mee te delen. Wij verstrekken nooit e-mail adressen aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Reageren

In het geval dat wij uw informatie willen gaan gebruiken voor doeleinden, die (nog) niet zijn voorzien in dit privacybeleid, zullen wij dit vooraf meedelen, zodat u uw toestemming hieraan kunt onthouden. Op verzoek verlenen wij aan u toegang tot alle informatie die wij van u vasthouden en bieden wij u de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.
U kunt reageren door een e-mail te versturen naar het secretariaat.