Als een ding duidelijk is dan is, gezien de lovende artikelen in de lokale pers en de enthousiaste reacties van het publiek, de vriendendag van ons koor op 16 februari 2020 een groot succes geweest waarmee we onze vrienden veel plezier hebben gedaan.
Niet alleen het Lochems Mannenkoor bracht een gevarieerd programma, maar er was ook een prachtig optreden van de No Romeo's uit Gorssel onder de bezielende leiding van Juliette Dumoré.
En op een onconventionele en vooral humoristische wijze werd het programma aan elkaar gepraat door Ernest Beuving uit Exel.

Aan het einde van het concert werd de drijvende kracht achter de Vrienden van het LMK, Gerrit Meutstege, in het zonnetje gezet.
Wim Dollenkamp werd gehuldigd omdat hij precies op 16 februari 50 jaar lid is van het LMK.

Hieronder enkele foto's van deze geweldige dag. Klik op een dia om deze uit te vergroten.

• Commentaar overbodig!
  • Heerlijk stamppotbuffetje
  • Onze vrienden, daar doen we het voor.
  • Dat staat als een huis!
  • Ernest Beuving: onze eigen Prins Bernhard
  • Andor in zijn element
  • Wat een charmeur!
  • Onder de bezielende leiding van Juliette Dumoré
  • No Romeo's
  • Een aandenken van de No Romeo's ter gelegenheid van ons lustrum
  • Hallelujah!
  • De hoofdrolspelers
  • Onze grote "vriendenman".
  • Gerrit Meutstege met zijn welverdiende boeketten
  • Wim Dollenkamp 50 jaar lid vandaag!

20 oktober 2020