VRIENDENPRAATJE,  januari 2022                                                                                       logo LMK

Beste vrienden van het Lochems Mannenkoor,
Het Lochems Mannenkoor wenst u allen een gelukkig, gezond en voorspoedig 2022.
In het afgelopen jaar hebben wij door de maatregeleni.v.m. corona weinig kunnen zingen en zelfs niets kunnen organiseren
waar u als vriend van hebt kunnen genieten.
Daarom is toen besloten om in 2021 geen vriendenbijdrage te vragen.

Het komende jaar willen wij, als de maatregelen dit toelaten, wel weer optredens organiseren waar publiek bij aanwezig kan zijn. Op een later tijdstip ontvangt u hierover de nodige informatie.
Daarom vragen wij u vriendelijk de vriendenbijdrage van € 10.- voor 2022 over te maken op IBAN: NL82 RABO 0130 1339 73 t.n.v. Lochems Mannenkoor o.v.v. Vriend 2022.
De vriendenkaart ontvangt u op een later tijdstip dan u gewend bent.
Dit heeft ook een reden. We hebben elk jaar onze koorfoto op de vriendenkaart staan. Op onze laatste koorfoto staan een paar mannen die ons zijn ontvallen.
Door de corona maatregelen hebben we echter nog geen nieuwe foto kunnen maken. Zodra dit mogelijk is ontvangt u de nieuwe vriendenkaart.

Wij danken u alvast voor uw medewerking en steun en verzoeken u uw vriendenbijdrage voor 2022 over te maken op bovenstaande bankrekening.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van het Lochems Mannenkoor.

P.S. Om ons vriendenbestand up-to-date te houden verzoeken we u om eventuele wijzigingen door te geven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

21 januari 2022