In het achter ons liggende (lustrum)jaar 2020 hebben we alleen kunnen optreden op de speciaal voor de vrienden van ons koor georganiseerde dag (16 februari) in de Schouwburg Lochem.

Als gevolg van de Covid-19-pandemie hebben we in 2020 het traditionele Bevrijdingsconcert op 5 mei en het Lustrumconcert op 31 oktober moeten annuleren. en zijn er ook geen Kerstconcerten geweest. Ook het Bevrijdingsconcert in 2021 ging niet door.

Gelukkig kunnen we met ingang van 27 september weer met het gehele koor repeteren in de Imenkamp.

Op 10 oktober a.s. verleent het LMK zijn medewerking aan een kaarsenceremonie in de Gudulakerk, Lochem. Aanvangstijd 19.30 uur.
Deze Kaarsenceremonie, als onderdeel van de "Meeting4Life" is een afsluitend evenement van de eerder afgelaste "Samenloop voor Hoop" t.b.v. het kankerfonds KWF in 2020 en 2021.

We zijn druk bezig met het organiseren van het traditionele Korenkerstconcert in december. Zodra er nieuws is kunt dat hier lezen.

28 september 2021