Optreden boeken? Piano of podium huren?

Optredens
Het Lochems Mannenkoor kan op aanvraag concerten verzorgen of daaraan medewerking verlenen. Voor een optreden van het koor in Lochem wordt een bedrag van € 250, = in rekening gebracht. Buiten Lochem wordt in overleg een bedrag vastgesteld.

Pianoverhuur
Het LMK beschikt over een piano die permanent in de Grote- of St. Gudulakerk in Lochem is gestationeerd. Deze piano is te huur voor € 75,= per concert en kan uitsluitend worden gebruikt in de Grote Kerk. Vervoer naar andere locaties is niet mogelijk.

Podiumverhuur
Het LMK beschikt over een podium, dat bestaat uit 4 uitschuifbare elementen, met 3 plateaus variërend in hoogte van ca 15 tot 50 cm. De plateaus aan elkaar vormen een cirkelsegment dat plaats biedt aan ca 50 personen.

Dit plateau is uit te breiden met 4 podiumtafels, 60 cm hoog, met verbindingsplateaus. Door deze achter de elementen te plaatsen ontstaat een podium voor ca 75 staanplaatsen. Door een recente aanpassing is het mogelijk dat alle zangers op het podium kunnen zitten.
Huurprijs podium (4 uitschuifbare elementen): € 150, = Huurprijs podium + tafels: €190, =
Indien het podium buiten Lochem wordt verhuurd, wordt er per km € 0,40 in rekening gebracht.

Contact
Voor verhuur kunt u contact opnemen met Henk Kuperus. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 0620018068.

podium-3
podium-1
podium-4
podium-2

Toegang tot het Ledenportaal

Uw privacy

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, maar alleen om de navigatie en bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browserinstellingen.

E-mailadressen

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend e-mail adressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. Wij gebruiken een e-mail adres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven en voor zover daarvoor ook toestemming is verleend. Deze toestemming is te allen tijde weer in te trekken via onze site of door dit op een andere wijze aan ons mee te delen. Wij verstrekken nooit e-mail adressen aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Reageren

In het geval dat wij uw informatie willen gaan gebruiken voor doeleinden, die (nog) niet zijn voorzien in dit privacybeleid, zullen wij dit vooraf meedelen, zodat u uw toestemming hieraan kunt onthouden. Op verzoek verlenen wij aan u toegang tot alle informatie die wij van u vasthouden en bieden wij u de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.
U kunt reageren door een e-mail te versturen naar het secretariaat.