Muzikaal curriculum vitae Gerrit te Rietstap

Gerrit (G.J.) te Rietstap werd geboren 1 juni 1946 in Koekange, gemeente De Wijk in Drenthe.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gerrit te RietstapOpleiding

 • 1956 - 1961 orgellessen (harmonium) bij mevrouw J. Kraal in Koekange.
 • 1963 - 1966 kerkorgel bij Nico Visscher in Berghuizen.
 • 1974 - 1979 kerkorgel bij Jaap Nieuwenhuijse in Rotterdam.
 • 1986 - 1990 dirigentenopleiding van het SNK en met succes het examen afgelegd. Docenten waren Eduard Nieland, Casper van de Vinne en Lida Dekkers.

Koorpraktijk

 • 1972 - 1979 Tenor bij het Christelijk Gemengd Koor Hosanna in Gouda onder leiding van Gé van de Beek.
 • 1979 - 1987 Eerste tenor van het Lochems Mannenkoor onder leiding van Cor Meijer.
 • 1984 - 1987 lid van het Christelijk Gemengd Koor Com nu met sangh in Lochem onder leiding van de dirigenten Gerrit Baas en Folgert Zwaving.

Dirigentenpraktijk

 • Vanaf eind 1986 dirigent van het Lochems Mannenkoor.
 • Vanaf begin 1988 dirigent van het Deventer Christelijk Mannenkoor.
 • Vanaf begin 1998 dirigent van het Christelijk Mannenkoor Eefde.
 • Vanaf 25 november 2014 dirigent van het Christelijk Mannenkoor IJsselstreek, dat is ontstaan door de samenvoeging van het Deventer Christelijk Mannenkoor en het Christelijk Mannenkoor Eefde.

Toegang tot het Ledenportaal

Uw privacy

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, maar alleen om de navigatie en bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browserinstellingen.

E-mailadressen

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend e-mail adressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. Wij gebruiken een e-mail adres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven en voor zover daarvoor ook toestemming is verleend. Deze toestemming is te allen tijde weer in te trekken via onze site of door dit op een andere wijze aan ons mee te delen. Wij verstrekken nooit e-mail adressen aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Reageren

In het geval dat wij uw informatie willen gaan gebruiken voor doeleinden, die (nog) niet zijn voorzien in dit privacybeleid, zullen wij dit vooraf meedelen, zodat u uw toestemming hieraan kunt onthouden. Op verzoek verlenen wij aan u toegang tot alle informatie die wij van u vasthouden en bieden wij u de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.
U kunt reageren door een e-mail te versturen naar het secretariaat.